SV Salio werd in 2014 opgericht om de binding tussen interdisciplinaire Top Talent studenten te bevorderen. Inmiddels is het een vereniging voor alle Top Talent studenten aan Saxion Hogeschool. SV Salio werkt dan ook nauw samen met Saxion Top Talent voor het organiseren van activiteiten, maar ook voor bijvoorbeeld het opzetten van een alumnibeleid. De interdisciplinaire achtergrond van onze leden maakt SV Salio een bruisend geheel en een plek waar iedereen welkom is.

Geen nieuw ding, geen mooie uitvinding is ooit gemaakt in een vacuüm. De ideeën doen we op als we onze comfortzone verlaten en samen komen. Dit gebeurt vooral wanneer we verschillende persoonlijkheden, ideologieën, religies omarmen. Dit is precies waar SV Salio voor staat. De semi-cirkels in het logo staan voor de verschillende Top Talent studenten die Saxion kent. De beste manier dat Saxion Top Talent werkt is samen, niet alleen. Dit komt tot uiting in het logo.

Wij vertegenwoordigen onze leden, allen Top Talent studenten. Saxion Top Talent is niet één geheel, maar zijn verschillende Honours- en excellentieprogramma’s. Onze missie is om de binding tussen de Top Talent studenten te bevorderen. Dit doen wij door nauw contact te onderhouden met coördinatoren en onze leden te informeren over alle mogelijkheden binnen Top Talent. De moeilijkheid in Saxion Top Talent is dat we dingen niet hetzelfde zien, maar tegelijk is dat de kracht. Juist omdat we dingen niet hetzelfde zien, komen we samen tot één mooi geheel.

Meer over Saxion Top Talent

Gastcolleges

Wij organiseren gastcolleges met interessante sprekers, naast je Top Talent programma.

Borrels

Daarnaast zorgen we voor leuke netwerkborrels, minstens één keer per maand.

Samenbrengen

Wij brengen de Top Talent studenten van verschillende programma's bij elkaar.

Interdisciplinair

Door interdisciplinair samen te werken komen we op ideeën waar we anders nooit op waren gekomen.

Innovation Days

Elk jaar zijn er de Innovation Days waar alle studenten samen werken aan verschillende problemen.

Je kan altijd contact met ons opnemen, mocht je vragen hebben!

Het bestuur

Dit is het bestuur van SV Salio op dit moment. Heb je vragen, neem contact met ons op! Wij staan altijd voor je klaar.

Oud besturen