VACATURE: PR-BESTUURSLID

SV Salio is op zoek naar een nieuw PR-bestuurslid voor het studiejaar 2018-2019. Deze functie wordt beschikbaar gesteld als aanvulling op de overige bestuursfuncties die al vervuld zijn voor komend studiejaar.

Zoals je al weet is SV Salio dé studievereniging voor alle Saxion Top Talent studenten. Als bestuurslid mag je werken in de meest multidisciplinaire studievereniging van Saxion. Met een functie in het bestuur kan je jouw eigen ontwikkeling sturen en dit staat natuurlijk erg goed op je CV!

Werkzaamheden als bestuurslid zijn onder andere events organiseren, vergaderen en contact houden met onze leden en partners. Voor het bestuurswerk zal je uiteraard een vergoeding ontvangen.

Als PR-bestuurslid ben jij te vinden op elke voorlichting, ben je proactief bezig met het contact houden met (nieuwe) leden, hou je de ledenlijst up-to-date en zorg je ervoor dat je weet wat speelt in de community.

What’s in it for you?

• Staat super goed op je CV
  • Super leuke mensen in het bestuur (al zeggen we het zelf)
  • Je heb inspraak bij Saxion Top Talent
  • Je mag samen met anderen vette events organiseren
  • Een bestuursvergoeding vanuit Saxion FOSS

Lijkt het jou wat om in het bestuur plaats te nemen of wil je meer informatie? Mail dan naar info@svsalio.nl!
Mocht je willen solliciteren, zorg dan dat een CV en motivatie is bijgevoegd in de mail.

Deze vacature is inmiddels gesloten, je kan niet meer reageren.