Oproep Top Talent Centraal

Beste HP en ET studenten,

 

Het Top Talent Centraal is opzoek naar studenten die zich willen inzetten bij het werven van potentiële HP/ET studenten. Het project houdt zich voornamelijk bezig met het presenteren van het HP/ET aan alle eerstejaars van het Saxion.

 

Stuur een e-mail naar: 417491@student.saxion.nl met de volgende gegevens:

– Naam

– Studentnummer

– Studie

– Academie

 

De presentaties worden gegeven vanaf 7 januari t/m 15 februari 2019. De inhoud van de presentaties gaan over alle HP’s en ET’s. Aan het eind van de presentaties mogen er twee dia’s toegevoegd worden met je eigen HP/ET. Hier kan je wat vertellen over je eigen ervaringen. De algemene presentaties staan al klaar, na het aanmelden zal dit met je gedeeld worden.

 

Er wordt een presentatietraining aangeboden vanuit het Top Talent Centraal! Een geweldige kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van presenteren. Deze dag is een uitstekend moment om vragen te stellen betreft de presentaties, mailen mag natuurlijk ook. De presentie training word begin januari gegeven. Hiervoor gaat een datumprikker rond. Ook dit ontvang je zodra je je aangemeld hebt voor het project.

 

Wij horen graag van jullie.

Top Talent Centraal.