Doe je Honours opdracht bij Stichting Move!

Ben je ondernemend? Wil je je talenten ontwikkelen, je netwerk vergroten en daarmee werken aan je CV? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is een Move-project misschien iets voor jou!

Met Stichting Move zet je in 4 tot 6 maanden een maatschappelijk project op met kinderen van een groep 7 of 8 uit een minderbedeelde wijk in Enschede. Samen met hen bedenk en organiseer je iets positiefs voor de buurt waarin de kinderen wonen. Dit kan bijvoorbeeld een dinershow zijn voor ouderen of een graffitikunstwerk! Daarnaast geef je de kinderen een kijkje in het leven van een student. Bijvoorbeeld door een bezoek aan de hogeschool of een studentenhuis.

Tijdens een Move-project leer je hoe je je omgeving kunt motiveren en activeren om samen iets te bereiken en doe je ervaring op in projectmanagement. Je gaat op zoek naar mogelijkheden om het idee van de kinderen te realiseren en komt hierbij in contact met verschillende lokale partijen. Daarbij wordt je getraind en gecoacht door een projectcoördinator van Move die je helpt je talenten in te zetten.

We zijn op zoek naar 5 of meer studenten van S.V. Salio die deel willen nemen aan een Move-project vanaf eind september 2018 tot februari 2019. Gemiddeld kost een project je 2 à 4 uur per week.

Meer weten? www.stichtingmove.nl| Interesse? enschede@stichtingmove.com