Een nieuw bestuur.

Afgelopen week was de Algemene Ledenvergadering (ALV) in verband met het opstappen van het oud-bestuur. Tijdens de ALV is het nieuwe bestuur voor de komende periode gekozen. Kamy van den Brink is de nieuwe voorzitter van SV Salio, Bram van Baal zal secretaris zijn en Jules Maarsingh is de nieuwe penningmeester. Wij zouden het eigenlijk pas in september 2018 overnemen van het vorige bestuur, echter in verband met het opstappen van het oud-bestuur en om de continuïteit te waarborgen zullen wij het per direct overnemen. Hieronder zullen wij ons voorstellen.

Kamy van den Brink

Kamy van den Brink

Mijn naam is Kamy van den Brink en ik ben komend jaar de voorzitter van het bestuur van S.V. Salio. Ik zal hieronder een klein stukje over mijzelf vertellen.

Ik studeer Hospitality Management in Apeldoorn en volg het HP Changing Cities: People, Places and Choices. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met koken en reizen en daarnaast hou ik van spontane dingen ondernemen. Ik hou niet van muggenzifterij en een al uitgestippeld plan. Ik hoop het komende jaar veel voor de vereniging te kunnen betekenen. Ik leer graag iedereen kennen en wil horen wat wij voor jullie kunnen doen.

Bram van Baal

Bram van Baal

Mijn naam is Bram van Baal en ik ben komend jaar de secretaris van het bestuur van S.V. Salio.

Ik studeer HBO-Rechten in Enschede en volg het HP Changing Cities: People, Places and Choices. In mijn vrije tijd ben vaak bezig met skaten, reizen en vooral grafisch design. De nieuwe huisstijl en de website van SV Salio is dan ook door mij ontworpen. Voor Salio ga ik mij vooral bezig houden met de communicatie en PR. Vanuit mijn ervaringen tijdens mijn stage in Brussel heb ik er al veel mee te maken gehad.  Ik heb enorm veel zin in het komende bestuursjaar!

Jules Maarsingh

Mijn naam is Jules Maarsingh en ik ben voor komend jaar de nieuwe penningmeester bij de S.V. Salio. Dit houdt in dat ik mij bezig houd met de financiële zaken van Salio. Hierbij kun je denken aan de jaarlijkse begroting, controle van inkomsten en uitgaven en bijvoorbeeld de lidmaatschapsgelden. Daarnaast neem ik deel aan het HP Creativity in Finance & Management en zit ik in het tweede jaar van de opleiding accountancy. Mijn hobbies zijn duiken en wielrennen. Ook ga ik graag uit met vrienden. Ik heb er ontzettend veel zin in om mij als bestuurslid in te zetten voor Salio en hoop er een mooi jaar van te maken!

Meer informatie: Notulen ALV