Kascommissie ingesteld

Vanaf dit kwartiel is er binnen SV Salio een kascommissie actief. Een kascommissie kijkt samen met de penningmeester of de financiën goed zijn gedaan. Dat betreft bijvoorbeeld de boekhouding, bijvoorbeeld het kijken of alle bonnen er zijn en of de contributie correct is geïnd.

Een kascontrole was tot dusver niet verplicht bij SV Salio, echter vinden wij het als bestuur erg fijn om een kascommissie te hebben. De kascommissie kijkt of er rechtmatig en doelmatig is gewerkt, en spreekt daar haar oordeel over uit. Als bestuur vinden wij het prettig om te laten zien hoe wij het hebben gedaan en waarom. Zo kunnen wij optimaal verantwoording afleggen voor wat wij doen als bestuur.

Hieronder stellen de twee kascommissieleden zichzelf voor:

Stephan Bastiaans

Mijn naam is Stephan Bastiaans, ik ben 19 jaar oud en volg de studie Accountancy en daarnaast het HP Creativity in Finance & Management. In mijn vrije tijd sport ik graag, met name voetballen, wielrennen en darten. Bovendien ben ik een fervent filmliefhebber en volg ik vele sporten op tv.

Lasse Klaas

Mijn naam is Lasse Klaas, ik ben 18 jaar. Zelf zit ik bij het HP creativity in Finance and Management. De opleiding die ik volg is Bedrijfseconomie (2e jaar). In mijn dagelijkse leven houd ik mij veel bezig met sporten, namelijk: schaatsen, wielrennen, hardlopen en skeeleren. Dit doe ik zo’n 4-5x per week. Ik hoop dat jullie nu een beeld van mij hebben. Ik heb er in ieder geval zin in.