Belangrijke wijziging betaling lidmaatschap

Vanaf komend studiejaar heeft SV Salio het betalen van de ledencontributie vereenvoudigd en gemoderniseerd. Wat dit betekent voor jou als lid, lees je hieronder.

Jaarlijks lidmaatschap

Vanaf het studiejaar 2018-2019 bepaal je jaarlijks of je lid wil blijven of niet. Deze verandering is doorgevoerd omdat een aantal studenten voortijdig stopt met zijn/haar Top Talent programma. Je lidmaatschap wordt dus niet meer jaarlijks verlengd. Wij willen jou natuurlijk als lid behouden, daarom ontvang je aan het begin van het studiejaar een herinnering per mail.

Gemakkelijk betalen

Niet alleen de inschrijving, maar ook het betalen van de ledencontributie is verbeterd. Inschrijven en betalen kan nu eenvoudig op onze website via iDeal. Wanneer het geld is ontvangen, krijg je een bevestiging per mail en ben je lid voor het komende studiejaar. Daarmee ben je een jaar lang verzekerd van alle voordelen die SV Salio biedt. Wanneer je dit niet doet, wordt je lidmaatschap automatisch beëindigd. Je kan je aanmelden via onze nieuwe aanmeldpagina.

Nieuwe ledenvoordelen

Komend studiejaar krijg je als lid nóg meer voordelen uit je lidmaatschap. Als lid ontvang je aan het begin van het studiejaar een toffe tote bag, krijg je exclusieve stagevacatures in je mail en kan je mee doen aan al onze activiteiten. Meer over de voordelen vind je op onze nieuwe aanmeldpagina.

Wij zijn hartstikke blij met jou als lid, daarom krijg je tot 1 november €1,50 korting op het lidmaatschap! Gebruik hiervoor de code toptalent18.

Heb je vragen of opmerkingen? Je kan ons altijd mailen via info@svsalio.nl!