Reis naar Tbilisi

Ook dit jaar organiseert Studievereniging Salio met haar Reiscommissie een reis naar het buitenland. De bestemming zal dit jaar Tbilisi zijn, de hoofdstad van Georgië. Tbilisi is een stad met meer dan 1,4 miljoen inwoners, ligt in het oosten van het land en kent een interessante geschiedenis met de Sovjet-Unie! In Tbilisi vind je bruisende nachtclubs, baanbrekende kunst en prachtige architectuur. Wij denken dat dit een prachtige locatie is voor een studiereis met onze Top Talent studenten!

Aanmelden

De reis vindt plaats van 24/04/2019 – 30/04/2019 en de kosten bedragen €350,- per persoon. Voor dit bedrag krijgt iedereen de vlucht, de accommodatie, het ontbijt,  de lunch en één diner. Dit betekent dat alle souvenirs, de overige diners en uitjes zelf betaalt worden. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@svsalio.nl met het onderwerp ‘Reis naar Tbilisi’. Zet in deze mail je volledige naam, geboortedatum, studentennummer, de studie die je volgt en de naam van je Top Talent programma.

Na de inschrijving, ontvangt iedereen zo spoedig mogelijk een reactie.

Attentiepunten

Nog twee belangrijke attentiepunten:

1. Alleen leden van S.V. Salio kunnen mee op deze reis. Inschrijven is maar €9,99 per studiejaar en het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengt! Inschrijven kan hier.
  2. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. We hebben een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot 31 december 2018.